TERVETULOA TUTUSTUMAAN LUONTO- JA TERVEYSPALVELUIHIMME!

Luonnosta saamme monenlaisia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin ja terveyteemme. Luonto- ja terveyspalvelut tarjoavat mahdollisuuden oman hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen edistämiseen. Tarjoamme niin yksilö- kuin ryhmäpalveluja, joiden sisältö voidaan miettiä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tervetuloa tutustumaan ja kokemaan luotoelämyksiä!

Klikkaa vihreällä olevasta linkistä ja tutustu lisää!


UUDET PALVELUMME

1. GREEN-CARE PALVELUT JA TUOTTEET

Tarjoamme Green Care Hoiva - ja Voima palveluja ryhmille ja yksityisille henkilöille. Toimintaa järjestämme Kalliorannassa, luontokohteessa tai asiakkaan omassa yksikössä.
Green Care -palveluissa hyvinvointivaikutukset syntyvät käyttämällä luontoon perustuvia toimintatapoja.
Kysy tarjous! 0407603923/Mari, kukkonenmari@hotmail.com tai 0405831490/Pirjo, tyohyvinvointikallioranta@gmail.comHYVINVOINTIPÄIVÄ

Koe luontoliikuntaa, ryhmäytymistä, rentoutumista, kädentaitoja tai yrttien hoivaa! Palvelussa valittavissa ohjattua toimintaa toiveiden mukaan ryhmille sekä järjestämme kaikille avoimia tapahtumia. Tilauspalvelut Kalliorannassa, luontokohteessa tai muussa sovitussa paikassa.

HYVINVOINTI-ILTA

Tunnelmallisessa illassa pääset rentoutumaan, sekä huoltamaan kehoa ja mieltä.
Tilauksesta Kalliorannassa, Kiuruvedellä, luontokohteessa tai muussa sovitussa paikassa.

Sisällöt muovautuvat luonnon hyvinvointivaikutusten ympärille. Kysy ryhmällesi tarjous!
Mari Kukkonen 0407603923, kukkonenmari@hotmail.com!

HYVÄÄ OLOA LUONNOSTA ILTA Kiuruvedellä Soikkolammin kodalla - Koe metsäelämys!

Seuraava kaikille avoin hyvinvointi-ilta:

KALLIORANNAN PIKKUJOULUAJAN HYVINVOINTI-ILTA 12.12 - Hemmottelua juuri sinulle!

Ilmoittaudu 8.12 mennessä osoitteeseen kukkonenmari@hotmail.com!


HYVINVOINTISTARTTI - tulossa tammikuussa 2024!


2. RETKI- JA LUONTOLIIKUNTAPALVELUT

OHJATUT TERVEYSMETSÄRETKET

Koe valloittava ja kokonaisvaltainen luontokokemus! Terveysmetsäretkellä pääset syventymään luonnon hyvinvointivaikutuksiin ohjatusti. Retkiä järjestämme tilauksesta ryhmille. Keväällä tulossa avoimia terveysmetsäretkiä Keiteleellä, Kiuruvedellä ja Vieremällä, joista ilmoitamme lähempänä.

Mikä on terveysmetsä?


OHJATUT RETKET PERHEILLE JA RYHMILLE

Millaiselle retkelle haluaisitte? Palveluun kuuluu retken suunnittelu ja oppaana toimiminen retken aikana. Retkikohde voidaan valita yhdessä. Perheiden retkellä huomioidaan kohteen ja reitin valinnassa pienet retkeilijät.


RETKEILYKURSSI 9.4 -5.5 2024!

Haluaisitko lähteä retkelle, mutta sinulta puuttuu retkikaverit ?

Tällä kurssilla yhdessä suunnittelemme ja toteutamme yhden yön retken johonkin valitsemaamme kohteeseen. Kurssilla retken suunnittelu ja retkeilyn perusasioihin tutustuminen etänä zoomin välityksellä. Kerromme, kun ilmoittautuminen kurssille alkaa.


OHJATTU LUONTOLIIKUNTA RYHMILLE JA HENKILÖKOHTAISESTI

Miten haluaisit liikkua luonnossa? Tarjoamme eri luontoliikuntalajien ohjausta. Mahdollisuus varata useamman kerran ohjauskokonaisuus.


OHJATTU SEIKKAILUELÄMYS RYHMILLE

Seikkailu toteutetaan luontoympäristössä ja räätälöidään ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Seikkailuun voi kuulua mm. ryhmäytymistaitoja ja ongelman ratkaisua erilaisten tehtävien avulla, seikkailuliikuntaa metsässä, hauskoja lajikokeiluja ja luonnon tutkimista.


OHJATTU METSÄKUNTOSALI

Metsässä pääset kuntoilemaan ohjatusti raikkaassa ilmassa ja aistimaan samalla luontoa! Metsäympäristössä toteutettava palvelu ryhmille, johon sisältyy lihasten lämmittelyä, circuit- harjoittelua oman kehonpainon ja luonnon eri muotoja hyödyntäen. Lopuksi aistit avaava venyttely ja rentoutusosio luonnon helmassa.


3. TESTIPOHJAINEN LUONNOLLINEN RAVITSEMUS JA IHONHOITO

Oikeanlaisella ravinnolla on suuri merkitys ihmisen terveydelle. Haluaisitko tietää, mikä on sinun kehosi tilanne tällä hetkellä ja imeytyvätkö ravintoaineet kehossasi? Miten voi vaikuttaa ihon hyvinvointiin?

Varaa maksuton keskusteluaika seuraavasta linkistä:

https://vello.fi/mari-kukkonen


Lisätiedot, tarjoukset, ilmoittautumiset:

Mari Kukkonen 0407603923, kukkonenmari@hotmail.com

Luonto- ja retkipalveluiden ohjaajina toimivat:

Mari Kukkonen, Liikunnanohjaaja AMK, Terveysmetsäopas