TERVETULOA TUTUSTUMAAN LUONTO- JA TERVEYSPALVELUIHIMME!

Luonnosta saamme monenlaisia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin ja terveyteemme. Luonto- ja terveyspalvelut tarjoavat mahdollisuuden oman hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen edistämiseen. Tarjoamme niin yksilö- kuin ryhmäpalveluja, joiden sisältö voidaan miettiä yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tervetuloa tutustumaan mitä kaikkea luonto voi meille tarjota!

Vihreällä olevat palvelut ovat nyt saatavilla. Klikkaa siitä ja lue lisää!

UUDET PALVELUMME:

HYVINVOINTI-ILTAMAT 6.10 ja 25.10.

Kaikille Avoimet hyvinvointi-iltamat, joissa pääset eheytymään ja rentoutumaan luonnon hyvinvointivaikutusten avulla. Ryhmille järjestämme iltamat tilauksesta. Kysy tarjous Mari Kukkonen 0407603923, kukkonenmari@hotmail.com!


GREEN CARE - TUOTTEET


OHJATUT TERVEYSMETSÄRETKET

Mikä on terveysmetsä?


OHJATTU LUONTOLIIKUNTA RYHMILLE


TESTIPOHJAINEN LUONNOLLINEN RAVINTOVALMENNUS

Varaa maksuton keskusteluaika seuraavasta linkistä:OHJATTU METSÄKUNTOSALI (myös Green Care tuote)


OHJATUT RETKET PERHEILLE JA RYHMILLE

Retken suunnittelu ja oppaana toimiminen retkellä. Retkikohde voidaan suunnitella yhdessä. Perheiden retkellä huomioidaan kohteen ja reitin valinnassa pienet retkeilijät.


RETKEILYKURSSI

Kurssilla tutustumme retkeilyn perusasioihin etänä zoomin välityksellä. Näitä ovat reitin valinta, retkiruoka, suunnan otto, retkiruoka ja turvallisuus. Suunnittelemme ja toteutamme päiväretken tai yhden yön retken yhdessä johonkin valitsemaamme kohteeseen.


Kysy lisää:

Mari Kukkonen, Liikunnanohjaaja AMK, Terveysmetsäopas

0407603923, kukkonenmari@hotmail.com

Tätä sivua täydennetään ja päivitetään