TERVETULOA TUTUSTUMAAN HYVINVOINTI-, LUONTO- JA TERVEYSPALVELUIHIMME!

Luonnosta saamme monenlaisia positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin ja terveyteemme. Luonto- ja terveyspalvelut tarjoavat mahdollisuuden oman hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen edistämiseen. Tarjoamme niin yksilö- kuin ryhmäpalveluja, joiden sisältö voidaan miettiä yhdessä tai voit tilata valmiin paketin. Tervetuloa kokemaan luotoelämyksiä!

Klikkaa vihreällä olevasta linkistä ja tutustu lisää!

Kun majoitut Kalliorannassa, voit myös varata näitä palveluja lomasi aikana!

1. HYVINVOINTIA ERILAISILLE RYHMILLE

Palvelumme antavat voimaa ja hoivaa luonnosta. Ne ovat osana Green Gare toimintaa, joka on luontoon ja luontoympäristöön liittyvää ammatillista toimintaa, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämänlaatua. Toimintaa järjestämme Kalliorannassa, luontokohteessa tai asiakkaan omassa yksikössä.

Koe luontoliikuntaa, ryhmäytymistä, rentoutumista, kädentaitoja tai yrttien hoivaa! Palvelussa valittavissa ohjattua toimintaa toiveiden mukaan ryhmille sekä järjestämme kaikille avoimia tapahtumia. Tilauspalvelut Kalliorannassa, luontokohteessa tai muussa sovitussa paikassa.

HYVINVOINTI-ILTA

Tunnelmallisessa illassa pääset rentoutumaan, sekä huoltamaan kehoa ja mieltä.
Tilauksesta Kalliorannassa, Kiuruvedellä, luontokohteessa tai muussa sovitussa paikassa. Sisällöt muovautuvat luonnon hyvinvointivaikutusten ympärille.

PÄIVÄ KUNTOUTUJILLE JA ERITYISRYHMILLE räätälöityä luontopalvelua ihan jokaiselle!

HYVÄÄ OLOA KOHTI KESÄÄ Suunnitellaan yhdessä hyvinvointipalvelu sinulle tai ryhmällesi!

TILAVUOKRAUS kokouksiin, erilaisiin tilaisuuksiin, juhliin.

VALMIIT PAKETIT YRITYKSILLE ja RYHMILLE:

WINTER SURVIVAL Testaa talvikuntosi ja anna hien virrata!

SUMMER SURVIVAL Testaa kesäkuntosi ja anna hien virrata!

HAASKAT OLYMPIALAISET Rentoa kisailua ulkona ja iloa ryhmällesi!

METSÄSEIKKAILU PAKETTI Elämyksiä luonnossa!

KEVÄÄN KAIKILLE AVOIN KOTAILTA KIURUVEDELLÄ Pe 3.5 Ilmoittaudu 28.4 mennessä! kukkonenmari@hotmail.com tai 0407603923


2. RETKET JA LUONTOLIIKUNTA

AVOIMET RETKET:

TERVEYSMETSÄRETKI 23.5. 2024 klo 18-20 Keiteleellä Kalliorannassa

TERVEYSMETSÄRETKISARJA Kiuruvedellä 7.5, 14.5 ja 21.5. Tänne ilmoittautuminen Kiuruveden kansalaisopiston kautta: Kiuruveden kansalaisopisto (opistopalvelut.fi)

OHJATUT TERVEYSMETSÄRETKET

Koe valloittava ja kokonaisvaltainen luontokokemus! Terveysmetsäretkellä pääset syventymään luonnon hyvinvointivaikutuksiin ohjatusti. Retken tai retkisarjan voit tilata ryhmällesi. Lisäksi kaikille avoimia retkiä.

OHJATUT RETKET RYHMILLE

OHJATUT PERHERETKET

Millaiselle retkelle haluaisitte? Palveluun kuuluu retken suunnittelu ja oppaana toimiminen retken aikana. Retkikohde voidaan valita yhdessä. Perheiden retkellä huomioidaan kohteen ja reitin valinnassa pienet retkeilijät.

RETKEILYKURSSIT

Haluaisitko lähteä retkelle, mutta sinulta puuttuu retkikaverit ? Tällä kurssilla yhdessä suunnittelemme ja toteutamme yhden yön retken johonkin valitsemaamme kohteeseen. Kurssilla retken suunnittelu ja retkeilyn perusasioihin tutustuminen etänä zoomin välityksellä.

AVOIN RETKEILYKURSSI 24.5 - 4.6 etätapaamiset + retki 8-9.6 Ilmoittaudu: 20.5 2024 mennessä luontojahyvinvointipalvelut@gmail.com


Miten haluaisit liikkua luonnossa? Tarjoamme eri luontoliikuntalajien ohjausta. Mahdollisuus varata useamman kerran ohjauskokonaisuus.

SEIKKAILUELÄMYS RYHMILLE toteutetaan luontoympäristössä ja räätälöidään ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Seikkailuun voi kuulua mm. ryhmäytymistaitoja ja ongelman ratkaisua erilaisten tehtävien avulla, seikkailuliikuntaa metsässä, hauskoja lajikokeiluja ja luonnon tutkimista.

METSÄKUNTOSALILLA pääset kuntoilemaan ohjatusti raikkaassa ilmassa ja aistimaan samalla luontoa! Metsäympäristössä toteutettava palvelu ryhmille, johon sisältyy lihasten lämmittelyä, circuit- harjoittelua oman kehonpainon ja luonnon eri muotoja hyödyntäen. Lopuksi aistit avaava venyttely ja rentoutusosio luonnon helmassa.

METSÄKUNTOSALI KURSSI Kiuruvedellä keskiviikkoisin 8. - 22.5. 2024. Ilmoittautuminen tänne Kiuruveden Kansalaisopiston kautta: Kiuruveden kansalaisopisto (opistopalvelut.fi)


3. HENKILÖKOHTAISEEN HYVINVOINTIIN

ULKOILUAPU- Lähdetään yhdessä liikkumaan ja virkistymään! Tukea ja apua säännölliseen ulkoiluun sinulle tai läheisellesi. Varaa maksuton tutustumiskerta. maksuvälineenä käy myös E-passi, Edenred ja Smartum.

LÄHDE LIIKKEELLE VALMENNUS - Sinulle joka haluta tukea liikunnan aloittamiseen! Palvelu Kiuruvedellä, maksuvälineenä käy E-passi, Edenred ja Smartum.

TESTIPOHJAINEN LUONNOLLINEN RAVITSEMUS JA IHONHOITO - Keho tasapainoon!

Oikeanlaisella ravinnolla on suuri merkitys ihmisen terveydelle. Haluaisitko tietää, mikä on sinun kehosi tilanne tällä hetkellä ja imeytyvätkö ravintoaineet kehossasi? Miten voi vaikuttaa ihon hyvinvointiin?

Soita 0407603923 tai varaa maksuton keskusteluaika https://vello.fi/mari-kukkonen

Tutustu tästä: https://www.zinzino.com/2013336672


Auvo®-hoito - Anna ihana hetki itselle tai läheiselle!

Auvo®-hoito on täysin Suomessa kehitetty rentouttava kosketushoito. Kuormittunut keho ja mieli saa mahdollisuuden hengähtää. Hoidot Kiuruvedellä ja sopimuksen mukaan muuallakin.

Varaa aika 0407603923 /Mari

Lisätiedot, tarjoukset, ilmoittautumiset:

Mari Kukkonen,
Liikunnanohjaaja AMK
Terveysmetsäopas
Auvo-hoitaja
0407603923
kukkonenmari@hotmail.com tai
luontojahyvinvointipalvelut@gmail.com

Meillä käy maksuvälineenä myös Epassi, Edenred ja Smartum